Πιστοποιήσεις – MADE IN ITALY

Η VOLCHEM SRL είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής στην Ιταλία, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας (1995), σύμφωνα με τα πιο προηγμένα κριτήρια ασφάλειας των τροφίμων (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείο Ελέγχου, ISO 22000).

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια ισορροπημένη διατροφή: βιταμίνες, πρωτεΐνες, αμινοξέα, υδατάνθρακες, τα λίπη και τα μέταλλα. Τα προϊόντα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα συστατικά και τις συνιστώμενες δόσεις (επίπεδα πρόσληψης των θρεπτικών ουσιών, Συνιστώμενες Διαιτητικές Ποσότητες) από τα εγκυρότερα διεθνή όργανα (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων, Food and Drug Administration), για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Οι πρώτες ύλες είναι της υψηλότερης καθαρότητας, που αντιστοιχεί σε αυτήν που απαιτείται από τις σημαντικότερες φαρμακοποιίες (Επίσημη Ιταλική Φαρμακοποιία, Βρετανική Φαρμακοποιία, Deutsche Arzneibuch, Φαρμακοποιία Ηνωμένων Πολιτειών, κλπ ..) Codex Alimentarius.
Τα προϊόντα VOLCHEM περιλαμβάνονται στις πιο διάσημες εθνικές φαρμακευτικές αξιολογήσεις (Pharmaceutical Formulary) και διεθνείς (Martindale).

Η VOLCHEM έχει μια πολύ εξειδικευμένη και αποτελεσματική δομή από την παρουσία τεχνικών εμπειρογνωμόνων: χημικοί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, ψυχολόγοι, βιολόγοι, οι οποίοι διασφαλίζουν την εφαρμογή των βέλτιστων βιομηχανικών διεργασιών (GMP) πάνω στην γραμμή παραγωγής.

Ως κατασκευαστές, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, προσαρμόζοντας συγκεκριμένα προϊόντα ή δημιουργώντας νέα. Ο συνεχες έλεγχος της ποιότητας, η συνεχής ενημέρωση και η αναζήτηση για τα καινοτόμα προϊόντα είναι η βάση για την επιτυχία των προϊόντων VOLCHEM.

Όλα τα προϊόντα VOLCHEM έχουν εγγύηση πλήρης απουσίας απαγορευμένων ουσιών ή / και των προδρόμων τους. (Doping Free)
Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ασφαλή συμπληρώματα για την βελτιώση της ευημερίας και της υγείας.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.