Βλέπετε 1–12 από 42 αποτελέσματα

Η BioExtreme γεννήθηκε το 2007 μετά από χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του αθλητισμού και της αθλητικής διατροφής.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στην διεθνή αγορά κατασκευάζοντας δικά της προϊόντα καθώς και εισάγοντας πρώτες ύλες απευθείας από διεθνείς παραγωγούς.
Η BioExtreme κατάφερε να επιτύχει τη σημαντική θέση που κατέχει σήμερα στην ιταλική αγορά, δουλεύοντας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και διατηρώντας την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα. Η παραγωγή και η αποθήκευση των προϊόντων πραγματοποιούνται σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Η ασφάλεια, η υγιεινή και η συνεχής παρακολούθηση είναι οι κορυφαίες μας προτεραιότητες.

Αυτό εξασφαλίζει την παροχή νόμιμων προϊόντων που έχουν καταχωρηθεί στο Ιταλικό Υπουργείο Υγείας. Έχουμε ένα πάθος για τα προϊόντα μας και εστιάζουμε την προσοχή μας στην ευημερία των ανθρώπων, κάνοντας την ασφάλεια κεντρική μέριμνα.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούμε έναν ανοιχτό διάλογο με τους πελάτες μας για τα προϊόντα και τα συστατικά τους. Επιπλέον, η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην έρευνα και την καινοτομία, προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Εξαντλημένο

Μπάρες Πρωτεϊνης

HYDRO CREAM BAR 55GR – BIOEXTREME

2.80

Υψηλής Βιοδιαθεσιμότητας

KRE POWDER PH CORRECT 300GR – BIOEXTREME

28.00

Υψηλής Βιοδιαθεσιμότητας

CREATINA 6 FONTI 300GR – BIOEXTREME – ORANGE

28.00

Υψηλής Βιοδιαθεσιμότητας

CREATINA 6 FONTI 100CAPS – BIOEXTREME

25.00
-29%

Αθλητική Ένδυση / Υπόδηση

RESULT HAT – MGFIT

9.90

Ορού Γάλακτος - Whey

WHEY COMPLEX 900GR – BIOEXTREME

25.90

Ορού Γάλακτος - Whey

ISO COMPLEX 900GR – BIOEXTREME

36.90