WHEY ISOLATE 90 500GR – 7NUTRITION
Το Whey Isolate της 7Nutrition είναι η απάντηση στις απαιτήσεις των αθλητών και των ανθρώπων που νοιάζονται για καλύτερη υγεία και σιλουέτα.
Χαρακτηριστικά:
- υψηλό ποσοστό απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος
- πολλές γεύσεις για να διαλέξετε
- 28,35g πρωτεΐνη ανά 35g
- πλούσια πηγή αμινοξέων
Λαμβάνεται μέσω της διαδικασίας της μικροδιήθησης. Αυτή η μοναδική τεχνολογία επιτρέπει τη μέγιστη συγκέντρωση και αποτρέπει τη μετουσίωση των πρωτεϊνών που περιέχονται στον ορό του γάλακτος.
Το Whey Isolate 90 έχει το μέγιστο ποσοστό πρωτεΐνης σε 100 γραμμάρια προϊόντος μαζί με ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων.
Συστατικά: 90,2% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (από γάλα), σταθεροποιητής Ε414, ρυθμιστής οξύτητας: μηλικό οξύ, κακάο, χαμηλή περιεκτικότητας σε λιπαρά (γεύση σοκολάτας), αρωματικές ύλες, γλυκαντικό: σουκραλόζη. Περιέχει αλλεργιογόνα.
Παρασκευή: 1 μερίδα (30g) διαλύεται σε 100-200 ml νερού. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία.
Συνιστώμενος τρόπος κατανάλωσης: ημέρες προπόνησης: 1-3 μερίδες ημερησίως (το πρωί μετά το ξύπνημα, μετά την προπόνηση και πριν πάτε για ύπνο). Μέρες ξεκούρασης: 1-3 μερίδες. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά.
Διατροφικά στοιχεία | Ανά 100g | 1 μερίδα (35 g) | % DRI * |
Ενέργεια | 1520 kJ / 363 kcal | 532 kJ / 127 kcal | 5% |
Πρωτεΐνη (σε ξηρή ύλη) |
81 g | 28,35 g | 54% |
Υδατάνθρακες | 1,5 g | 0,5 g | 1% |
εκ των οποίων σάκχαρα | 1,2 g | 0,4 g | 1% |
Λίπη | 1,4 g | 0,5 g | 1% |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,0 g | 0,35 g | 1% |
Αλάτι | 0,83 g | 0,3 g | 5% |
Προφίλ αμινοξέων | |||
Ασπαρτικό οξύ | 8,43 | ||
Θρεονίνη | 5.10 | ||
Σερίνη | 3,49 | ||
Γλουταμικό οξύ | 14.01 | ||
Γλυκίνη | 1,38 | ||
Αλανίνη | 4.13 | ||
Βαλίνη | 4,46 | ||
Ισολευκίνη | 4,95 | ||
Λευκίνη | 8,66 | ||
Τυροσίνη | 2,35 | ||
Φαινυλαλανίνη | 3,50 | ||
Ιστιδίνη | 1,38 | ||
Λυσίνη | 9.20 | ||
Αργινίνη | 1,86 | ||
Προλίνη | 4,40 | ||
Κυστίνη | 1,38 | ||
Μεθειονίνη | 1,78 | ||
Τρυπτοφάνη | 0,98 |
* Οι τιμές αμινογράμματος μπορεί να υπόκεινται σε βιολογικές διακυμάνσεις χαρακτηριστικές των φυσικών προϊόντων.