Εταιρικό προφίλ

Η Ομάδα του SPORTFOOD.
Ο χώρος του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής είναι ο δικός μας χώρος.

Ξεκινήσαμε το 2010 με κύρια και βασική δραστηριότητά , την εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής .
Είμαστε άτομα δραστήρια και δημιουργικά, με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή.

Η καθημερινή ενασχόληση όλων των συντελεστών της εταιρίας μας με αθλητικές δραστηριότητες, σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο, μας κάνει να  καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες σας, για να σας προσφέρουμε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε από μια εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής.

Επωνυμία εταιρίας: Χοροζίδης Μάριος και ΣΙΑ ΟΕ

ΑΦΜ εταιρίας: 801665292

Αριθμός ΓΕΜΗ: 161104606000

 

Η Αποστολή μας

Επιλέξαμε τον κλάδο της αθλητικής και υγιεινής ζωής και σε αυτόν τον κλάδο επιθυμούμε να παραμείνουμε και να δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον.
Είμαστε και οι ίδιοι καταναλωτές των προϊόντων του κλάδου και γνωρίζουμε άριστα τα προϊόντα και τις αποδόσεις τους.

Θα εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και αφοσίωση σε αυτό που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε σαν επάγγελμα, ώστε να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας τους σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την προσωπική εμπειρία μας στο χώρο.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποιότητας και τα εισάγουμε κυρίως από την Ευρώπη και πάντα μετά από λεπτομερέστατη έρευνα σχετικά με την ποιότητα τους.

Η πλήρης γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπληρώματα και είδη υγιεινής διατροφής κατάλληλα για άντρες και γυναίκες, είτε αθλούμενους είτε μη, ακόμα και για ασθενείς που βρίσκονται σε ανάρρωση.

Κατέχουμε άμεση πληροφόρηση η οποία προέρχεται από μια ομάδα επαγγελματιών στον χώρο του αθλητισμού, γυμναστών και ιατρών και σε συνδυασμό με την δική μας γνώση και την ενδελεχή έρευνα μας, ανακαλύπτουμε για εσάς και σας προσφέρουμε τα καλύτερα και ασφαλέστερα συμπληρώματα διατροφής που υπάρχουν.Προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένες και καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο, που διαθέτουν γραπτή εγγύηση ποιότητας και καθαρότητας των προϊόντων τους, διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μόνο απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρία η τον επίσημο αντιπρόσωπο της, με αποτέλεσμα την 100% εξασφάλιση της ποιότητας και της αυθεντικότητας των συστατικών τους.

Ο στόχος μας

Κύριος στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών μας και η διασφάλιση της γενικότερης ευεξίας τους, προσφέροντας τους συμπληρώματα διατροφής που προσθέτουν δύναμη και φυσική κατάσταση βοηθώντας τις επιδόσεις τους για να φτάσουν σε κορυφαία απόδοση, είτε πρόκειται για επαγγελματίες αθλητές είτε για απλούς αθλούμενους.

Στόχος της εταιρίας μας επίσης αποτελεί η καταξίωσή της στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην εισαγωγή και εμπορία οργάνων γυμναστικής, καθώς και σε είδη αθλητικής ένδυσης-υπόδησης.

Η επιδίωξη μας

Καθημερινά επιδιώκουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας από την ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας.
Προσπαθούμε να προσφέρουμε προϊόντα μόνο άριστης ποιότητας σε όσο το δυνατόν χαμηλές τιμές, ευέλικτες συσκευασίες , υψηλή διαθεσιμότητα και βέβαια με άμεση παράδοση των παραγγελιών, χωρίς λάθη και καθυστερήσεις.

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση για βελτίωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των υπηρεσιών μας .
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ακόμα και να μας προτείνετε νέα προϊόντα για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η Ομάδα του SPORTFOOD.